DOTSHELL FOR DOTAIO

69,90 

Details

  • Secure checkout
  • Απλή ταχυδρομική αποστολή με courier
  • Εγγύηση που παρέχεται από τον κατασκευαστή

Το DotShell της εταιρείας Atmizone (Atmizoo) διατηρεί τη βασική ιδέα του Vapeshell και επεξεργάζεται επιπλέον κάποια χαρακτηριστικά του DotAIO.

Για τη σχεδίαση του χρησιμοποιείται το πάνω μέρος του tank του DotAIO, ενσωματώνεται μία προσαρμογή του συστήματος ροής αέρα του DotAIO RBA, και επιπλέον προσφέρεται ένα εξαιρετικά μεγάλο deck με εύκολη πρόσβαση και δυνατότητα για περισσότερη ρύθμιση της ροής του αέρα κάτω από την αντίσταση.

Το deck δέχεται πολλές εκδοχές στησίματος μονής αντίστασης, διατηρώντας ωστόσο τη μεγάλη χωρητικότητα του tank (η οποία είναι λίγο μεγαλύτερη από αυτή του DotAIO RBA).

Η ροή αέρα ρυθμίζεται με πολύ μεγάλη ακρίβεια μέσω μίας βάσης που εφαρμόζει στην τρύπα αέρα κάτω από την αντίσταση και προσφέρει ρύθμιση από 0mm έως D=3.8mm (stock Pos tube) ή D=2.0mm (spare Pos tube).

Προσφέρεται ένα σετ MTL pins ως αξεσουάρ, το οποίο, όπως και στην περίπτωση του Vapeshell, προσαρμόζει ακόμη περισσότερο τη ροή αέρα για MTL άτμισμα.

Αυτό κάνει το DotShell ευέλικτο και τέλειο για MTL άτμισμα, αλλά και DTL.

Επιπροσθέτως, η βοηθητική 510 βάση χρησιμοποιείται για δοκιμές, στησίματα και άλλους σκοπούς και ολοκληρώνει το όλο σύνολο.

Τα χαρακτηριστικά του και οι πιθανότητες που προσφέρει φέρνουν το ήδη επιτυχημένο DotAIO σε νέο επίπεδο.

Reviews & Ratings

Κριτικές

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.